fiesta cup logo1 1


Στα 20minutes Fitness είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που φροντίζουμε για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.

Το σύστημα εκγύμνασης που χρησιμοποιούμε βασίζεται στη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης μέσω της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec.

Tο Miha Bodytec είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα.

fiesta cup logo1 1


Το 1965 τα αδέλφια Κώστας, Γιώργος και Μιχάλης Ζαμπούρας ερχόμενοι στην Αθήνα από τα Τρίκαλα ανοίγουν ένα μικρό κάταστημα σε ένα υπόγειο στην Κυψέλη (οδός Πιπίνου) προμηθεύοντας γάλα και πάγο τα γειτονικά σπίτια και καταστήματα. Το 1975 ξεκινούν μια νέα δραστηριότητα στο χονδρεμπόριο μπύρας, ποτού και αναψυκτικού.

Αυτή η δραστηριότητα γρήγορα εξελίσσεται και η εταιρεία επεκτείνεται με αποτέλεσμα την μεταφορά της έδρας της σε μεγαλύτερους χώρους 300τμ στον Αγίο Μελέτη στα Σεπόλια.

fiesta cup logo1 1


Η CAAN HELLAS είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του σχεδιασμού αθλητικών ρούχων στην Ελλάδα.

Με αυτή την ιδέα ξεκινήσαμε το 1999 και από τότε παράγουμε αθλητικές εμφανίσεις υψηλών προδιαγραφών επιπέδου πρωταθλητισμού, αλλά και αθλητικά ρούχα και προϊόντα για οποιονδήποτε αθλείται έστω και ερασιτεχνικά.

fiesta cup logo1 1


 Η Τεχνική & Κατασκευαστική εταιρία ΣΑΝΗΣ δραστηριοποιείται από το 2002 αναλαμβάνοντας έργα υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Με γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, η εταιρία φέρνει εις πέρας κάθε μορφής έργο, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια προς τον πελάτη και το περιβάλλον.

fiesta cup logo1 1


Η Janetos A.I ιδρύθηκε το 1983 ως κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της διακόσμησης.

Με συνεχή ανοδική πορεία κ' έχοντας αποκτήσει τη γνώση κ' την απαραίτητη τεχνική κατευθύνει σήμερα εργοστάσια της Ευρώπης κ' της Άπω Ανατολής .

Αντιπροσωπεύει 27 οίκους εξωτερικού κ' εισάγει προϊόντα με αυστηρά κριτήρια στην ποιότητα κ' το design κ' τιμή ικανοποιώντας κ' τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

fiesta cup logo1 1


Από το 1975 το κατάστημα "ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗΣ" εξειδικεύεται στα χρώματα οικοδομών, βερνίκια και μονωτικά.

Η άριστη τεχνογνωσία μας και η διαρκής ενημέρωσή μας σε ό,τι νεότερο και πρωτοποριακό στο χώρο των χρωμάτων κλπ, μας καταξιώνει στην περιοχή, αλλά και μέσω του e-shop μας, σε όλη την Ελλάδα.

fiesta cup logo1 1


Η ιστορία της MadMax ξεκινάει το 1989. Η αγάπη για τα παιδιά και η αφορμή ενός ταξιδιού στην Ιταλία, όπου ο ιδιοκτήτης της εταιρίας γνώρισε τον κόσμο των παιχνιδιών από τον οποίο και γοητεύτηκε ήταν αρκετά για να γεννηθεί η ιδέα.

Το όραμά μας
“Να κάνουμε το μικρό παιχνίδι προσιτό και διαθέσιμο σε κάθε γειτονιά, σκορπίζοντας χαμόγελα και maximum fun”

fiesta cup logo1 1


Τα Φροντιστήρια ΑΛΜΑ με προτεραιότητα το μαθητή και τους στόχους του, με σεβασμό στην οικογένεια και τις αρχές που αυτή του παρέχει και όλες τις αλλαγές και δυσκολίες που δημιουργούν οι επιταγές της σημερινής πραγματικότητας, έρχεται να σας καλωσορίσει στο φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον του, όπου με εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης σάς παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για να είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε και να επιτύχετε.

fiesta cup logo1 1


Η εταιρεία μας μέσα από τη δραστηριότητά της προσπαθεί να αναδείξει το πνευματικό και καλλιτεχνικό δυναμικό του τόπου μας. «ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» είναι το σύνθημά μας, το οποίο υπηρετούμε με περισσή αγάπη και αφοσίωση.

Παράλληλα, με αίσθημα ευθύνης επιχειρεί να προσφέρει στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα βιβλία που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης σχολικής πραγματικότητας.