Ο Ευάγγελος Φωτάκος είναι ιχθυέμπορος με έδρα στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Καθημερινά φέρνει στη διάθεσή σας μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά για χονδρική πώληση.

logo v2.12x


To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

fiesta cup logo1 1


Η Janetos A.I ιδρύθηκε το 1983 ως κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της διακόσμησης.

Με συνεχή ανοδική πορεία κ' έχοντας αποκτήσει τη γνώση κ' την απαραίτητη τεχνική κατευθύνει σήμερα εργοστάσια της Ευρώπης κ' της Άπω Ανατολής .

fiesta cup logo1 1


Τα Φροντιστήρια ΑΛΜΑ με προτεραιότητα το μαθητή και τους στόχους του, με σεβασμό στην οικογένεια και τις αρχές που αυτή του παρέχει και όλες τις αλλαγές και δυσκολίες που δημιουργούν οι επιταγές της σημερινής πραγματικότητας, έρχεται να σας καλωσορίσει στο φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον του, όπου με εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης σάς παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για να είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε και να επιτύχετε.

fiesta cup logo1 1


ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Καυσόξυλα, Κάρβουνα, Πέλλετ

fiesta cup logo1 1


Το 1965 τα αδέλφια Κώστας, Γιώργος και Μιχάλης Ζαμπούρας ερχόμενοι στην Αθήνα από τα Τρίκαλα ανοίγουν ένα μικρό κάταστημα σε ένα υπόγειο στην Κυψέλη (οδός Πιπίνου) προμηθεύοντας γάλα και πάγο τα γειτονικά σπίτια και καταστήματα.

fiesta cup logo1 1


Ένας έμπειρος ταξιδιωτικός σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.